Fyll i din e-postadress och ditt telefonnummer. "inkl. landsnummer" nedan och klicka sedan på knappen för att fortsätta till nedladdningssidan.

    Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge. Läs mer om vår policy här.


    +46 31 99 49 70

    Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!
    Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge oss.

      Eller vill du skicka ett meddelande till oss?
      Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge oss.

        Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.Läs mer om vår policy här.

        +46 31 99 49 70

        Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!
        Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge oss.

          Hållbarhetsarbete

          Vår hållbarhetspolicy

          Scanmaskin tillverkar och säljer hållbara golv-, ytbehandling- och poleringsmaskiner för betong och andra hårda golvmaterial. Vi säljer även maskinanpassade verktyg och tillbehör samt utför service och reparationer. Vi erbjuder våra kunder teknisk rådgivning genom vår erfarenhet och kompetens inom golvbearbetning. 

          Våra fokusområden inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö innebär:

          Vi jobbar med förbättringar inom alla områden genom ett förebyggande arbete tillsammans med våra kunder och medarbetare, i detta arbete följer vi lagar och andra krav som gäller för oss. Våra maskiner uppfyller europeiska och internationella krav såsom CE-märkning inom EU och OSHA/ UL på den amerikanska marknaden.

          Vi har en dialog med våra kunder för att driva på de förbättringar som är möjliga att åstadkomma, vi är alltid lyhörda på vad kunderna efterfrågar.

          Inom vår arbetsmiljö jobbar vi för att förebygga skador och ohälsa. Vi utbildar vår personal och våra kunder för att driva utvecklingen framåt och öka medvetenheten inom vårt arbetsområde.

          Ständiga förbättringar innebär för oss att vi alltid vill bli lite bättre och på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för ett långsiktigt samarbete mellan oss, våra leverantörer och våra kunder.

          Logo Indutrade

          En del av Indutrade

          Som en del av Indutrade-koncernen följer vi på Scanmaskin deras hållbarhetsvision och mål. Hållbart företagande handlar om att driva företag med framtiden i sikte. Vi arbetar för ett långsiktigt värdeskapande och för oss är hållbarhetsfrågor en drivkraft för att utveckla våra bolag till att generera hållbar lönsam tillväxt.

          Hållbarhetsstrategi

          Indutrades hållbarhetsstrategi representerar ett gemensamt åtagande att företagen inom koncernen kontinuerligt utvecklas och förbättras på sätt som är ekonomiskt, miljömässigt och socialt ansvarsfulla. Hållbarhetsstrategin bygger på Indutrades tre fokusområden. Vi arbetar mot övergripande mål inom områdena MänniskorMiljö samt Produkter & kunder och har definierat tillhörande delmål och nyckeltal som följs upp minst årligen.

          Du kan läsa mer här: Hållbarhet | Indutrade.

          Code of Conduct

          Vi, våra leverantörer och samarbetspartners har förbundit oss att följa Indutrades uppförandekod. Vänligen kontakta oss om du vill veta mer eller läs mer på Uppförandekod | Indutrade

          Worldfavor

          Vi genomför tillsammans med Indutrade vår hållbarhetsrapportering via World Favor för att kunna möjliggöra hållbara beslut genom data.

          Lindome i 19 maj 2024
          Joakim Dock, VD Scanmaskin

          ISO 9001 logo - Scanmaskin är ISO certifierade enligt ISO 9001 & 14001.

          ISO 14001 logo - Scanmaskin är ISO certifierade enligt ISO 9001 & 14001.

          Scanmaskin slipguide
          offert-block offert-block offert-block

          Ladda ner slipguiden!

          Scanmaskin är tillverkare av golvslipnings-, ytbehandlings- och poleringsutrustning. Vi har ett brett sortiment av slip-och polermaskiner och stoftavskiljare.

          KLICKA HÄR